Verzenden & Retourneren


Verzending

Jouw bestelling wordt op speciale wijze ingepakt en verzonden via Pakketpost met een Track & Trace code, zodat deze zonder scheuren of beschadigingen op de plaats van bestemming aankomt.

Levering

Als de bestelling op werkdagen besteld en betaald is vóór 17:00 en de producten op voorraad zijn, geldt er een levertijd van 1 werkdag. Als je niet thuis bent, wordt het pakket bij de buren bezorgd of bij een pakketpunt óf probeert de bezorger het de volgende dag opnieuw.

Retourneren

Het retourneren van versproducten zoals bloemen en planten is helaas niet mogelijk. We doen dit ook met het oog op duurzaamheid. Als we bloemen of planten retour aannemen, eindigen ze eigenlijk altijd in de prullenbak en heeft de bezorger een extra rit moeten maken. Dat is natuurlijk zonde en slecht voor het milieu. Hiervoor verwijzen wij naar artikel 10 in onze algemene voorwaarden.

Voor de overige producten welke niet vallen onder artikel 10 geldt dat deze natuurlijk wel retour mogen worden verzonden mits deze aanvraag voor retourzending binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling wordt ingediend. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retour kosten voor je eigen rekening. Wij zullen na ontvangst van het geretourneerde product binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag op je rekening terug storten.

Wij leveren uitsluitend 100% kwaliteitsproducten. Indien je van mening bent een plant of boeket te hebben ontvangen welke niet aan de kwaliteitsverwachting voldoet, neem dan binnen 2 dagen contact met ons op. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing.

Wat als mijn bestelling niet voldoet aan de verwachting?

Zodra wij foto's ontvangen & goedgekeurd hebben van jouw artikel(en) zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk retourneren, een nieuw product sturen of een andere passende oplossing voorstellen.

Heb je toch nog een vraag?

Heb je toch nog vragen/opmerkingen betreft het retourneren? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder!

Telefonisch contact
+31 (0)297 380330

E-mail
klantenservice@e-bloom.nl


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Melkbus Vaas

9,95

Snoeischaar

9,95

Tony's Karamel Zeezout

1,75

Maak een keuze