Aan het laden...
aan het laden

Boeketten Plukboeketten

Pluk de dag! Verras de ontvanger met een tof wild én duurzaam plukboeket.

Een nonchalante bos met losse biologische bloemen in verschillende kleuren, vormen en lengtes.

Herstel

Filteren

  • Gelegenheden
  • Bloemsoort
  • Kleur
  • Meer filters
Herstel filters
Herstel

Sorteren

Boeket Stijlvol

Boeket Stijlvol

1 beoordeling

19,95

3 van 3 producten bekeken

Filteren

Plukboeketten, speciaal voor jou geplukt

Onze duurzame plukboeketten herken je aan de losse manier van schikken. Plukboeketten bestaan vaak uit minder stelen dan de traditioneel gebonden boeketten. Dit komt ook doordat er in plukboeketten weinig tot geen bladgroen wordt gebruikt. Ook verschillen de biologische bloemen vaak van hoogte zodat een wat wilder effect ontstaat. Onze duurzame plukboeketten zijn heel leuk om te geven en te krijgen en passen in ieder interieur. Soms gebruiken we ook de term veldboeket. Het verschil is nooit precies duidelijk. Bij ons zijn de duurzame plukboeketten de wat kleinere boeketten met wat minder stelen. De duurzame veldboeketten hebben meer stelen en ook wat groen in het boeket. Zo zijn ze wat grootser en hebben ook meer volume.

Een duurzaam plukboeket als boeketcadeau

Een plukboeket of een veldboeket is natuurlijk een ideale bos om voor jezelf te kopen, maar het is minstens zo leuk om een biologisch plukboeket cadeau te geven. Als je een plukboeket cadeau geeft weet je zeker dat het altijd past bij de gelegenheid en ook bij de smaak van de ontvanger. Want een plukboeket is altijd goed en past ook in ieder interieur. Bij e•bloom kun je terecht voor een duurzaam plukboeket voor ieder budget. Of je nu een onze duurzame bloemen koopt als kleine geste of om een onvergetelijke indruk achter te laten, we hebben het allemaal. Onze duurzame plukboeketten en veldboeketten worden met de hand gebonden door ervaren binders die met liefde hun vak uitoefenen. De handgebonden biologische plukboeketten en veldboeketten worden vervolgens netjes ingerold in duurzaam papier gemaakt van gerecycled bloemenafval. Gebonden en ingerold worden ze daarna voorzichtig in de speciale bloemendoos van 100% gerecycled karton verpakt. Deze bloemendoos is speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van plukboeketten en veldboeketten. Zo krijg of geef jij altijd een mooi én duurzaam cadeau.

Plukboeket bestellen

Een duurzaam plukboeket bestellen is heel eenvoudig. In een paar simpele stappen heb jij jouw favoriete plukboeket of veldboeket besteld voor jezelf of iemand anders. Kies je plukboeket, voeg een persoonlijke boodschap toe, vul de gegevens in, laat weten wanneer het boeket bezorgd moet worden en betaal. In deze paar simpele stappen heb jij een prachtig ecologisch plukboeket besteld. Eenvoudiger kan het bijna niet. Het duurzame pluk- of veldboeket wat je besteld is precies zoals je dat op de foto in de shop ziet staan. Omdat wij vanuit één locatie werken worden onze biologische plukboeketten altijd op dezelfde manier samengesteld, gebonden, verpakt en verzonden. Kortom, what you see is what you get.

Verzorging Plukboeket

Een plukboeket of veldboeket moet je met liefde verzorgen. Dat geldt natuurlijk voor ieder boeket. Het is belangrijk om altijd vers leidingwater en een schone vaas te gebruiken. Voeg bij het verse water ook altijd de meegeleverde bloemenvoeding toe. Snijd ca. 3 cm af van de stelen van het boeket. Let er wel op dat bij een plukboeket de stelen vaak al een eigen lengte hebben. Zorg er wel voor dat de verhouding tussen de stelen hetzelfde blijft. Want juist de verschillende hoogten van de stelen in het plukboeket zorgen voor de kenmerkende uitstraling van het plukboeket en voor de speelsheid van de hele bos. We leveren onze plukboeketten altijd af met schone stelen. Mochten er toch nog wat blaadjes onderaan de stelen zitten, haal deze er dan af. Dat voorkomt dat het water sneller vies wordt. Het water ververs je regelmatig, ook zo blijft je plukboeket langer mooi. Zorg er ook voor dat het boeket niet in direct zonlicht staat of op de tocht. Dat vindt het plukboeket niet prettig en gaat ten koste van de kwaliteit van de bloemen.


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Melkbus Vaas

9,95

Snoeischaar

9,95

Tony's Karamel Zeezout

1,75

Maak een keuze