Aan het laden...
aan het laden

Boeketten No Waste Friday

Met de duurzame No Waste Friday bos maak je niet alleen jezelf en eventueel een ander heel blij, maar red je ook nog eens bloemen van de groene bak!

Op naar #zerowaste !

Herstel filters
Herstel

Sorteren

No Waste Friday Bos

No Waste Friday Bos

7 beoordelingen

22,95

1 van 1 producten bekeken

Filteren

DIY met de No Waste Friday bos

Zelf je duurzame boeket schikken met een grote bos gevarieerde, prachtige, ecologisch geteelde bloemen! Alleen op donderdag en vrijdag verkopen we deze unieke duurzame DIY bossen voor een aantrekkelijke prijs. Je ontvangt deze dus op vrijdag of op zaterdag. Veel voor weinig zullen we maar zeggen. Geen gebonden boeket, geen speciaal samengestelde bloemsoorten. Gewoon een flinke bos prachtige bloemen die we op deze manier redden van de groenbak. De bloemen gaan niet onnodig verloren! No waste! Wat je zelf toe mag voegen? Creativiteit! Dus duurzaam én ook nog eens heel leuk!

Doordat we de bloemen opsparen en het ook echt restbloemen zijn, zijn sommige bloemen ouder dan andere en ook zijn sommige bloemsoorten sterker dan andere. We kunnen dus helaas geen garanties afgeven voor de kwaliteit en de samenstelling. Dat is ‘part of the deal’.

Net als op de markt, maar dan meer!

Het zou kunnen dat je bij de No Waste Friday bos aan de markt moet denken. Het fijne van deze bos is dat hij naast dat marktgevoel lekker voor de deur bij je wordt afgeleverd, bomvol zit met de mooiste bloemen en dat je het ook cadeau kunt sturen aan iemand! Ook bij deze bossen zit namelijk een gratis kaartje waar je jouw persoonlijke bericht op kwijt kunt.

Wist je dat schikken een ontspannen effect heeft? Ga daarom lekker op vrijdag of zaterdag even schikken, laat je creativiteit los op de bloemen en vergeet niet te delen met de wereld wat voor moois je er van hebt gemaakt! Toevallig geen tijd om alles te schikken? Neem dan een (deel van de) bos mee naar de visite! Je hebt namelijk waarschijnlijk genoeg!

Zero Waste

Als e•bloom streven wij naar een zo duurzaam mogelijk product en zero waste. Met het aanschaffen van onze No Waste Friday bos help jij ons flink naar een zero waste beleid. Naast de No Waste Friday bos zijn wij dan ook bezig met het recyclen van al ons karton en restafval. Zo draait ons volledige bedrijfspand op zonne-energie, spoelen wij onze wc's door met regenwater en hebben we ons eigen papier gemaakt van gerecycled bloemenafval! Daarmee maken we de cirkel rond en zijn wij hard op weg naar #zerowaste!


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Melkbus Vaas

9,95

Snoeischaar

9,95

Tony's Karamel Zeezout

1,75

Maak een keuze