Aan het laden...
aan het laden

Marktbos Abonnement

(Do It Yourself!)

Marktbos Abonnement

(Do It Yourself!)

1 werkdag

Doe het lekker zelf met duurzame bloemen vers van de kweker!

Wil je een bericht toevoegen?
nog 250 / 250 tekens over

27,95

In winkelmand

Informatie Marktbos Abonnement

Zelf een boeket schikken met verschillende verse bloemen? Dan is de marktbos dé uitkomst! Iedere week veranderen we de samenstelling. We zorgen er altijd voor dat de inhoud van de marktbos op elkaar is afgestemd zodat je ook echt een tof en stijlvol boeket kunt maken (of meerdere). De hoeveelheid is iedere week hetzelfde, alleen is de samenstelling iedere keer weer anders. Hoe? Dat is een verrassing! Maar, je kunt ervan uitgaan dat onze professionele productspecialist altijd de mooiste combinaties maakt! Uiteraard worden de marktbossen ook verpakt in ons unieke bloempapier én spaar je voor de bijen!

De foto's bij dit product zijn voorbeelden van de samenstellingen en de hoeveelheden.

Boeket inclusief:

✓ Voorzien van gratis persoonlijke boodschap
✓ Bloemenvoeding en verzorgingstips inbegrepen
✓ Bezorgd in een speciaal voor bloemen ontworpen, duurzame verpakking
✓ Bloemen komen vers van duurzame gecertificeerde kwekers

Het Marktbos abonnement

Wil jij ook op vaste momenten verzekerd zijn van jouw Marktbos, het gemak ervaren van een abonnement of wil je iemand meerdere malen in het jaar automatisch verrassen met een toffe DIY bos? Dat kan heel eenvoudig met het Marktbos abonnement. Zo ontvang je iedere keer een mooie verrassing verse bloemen die je zelf kunt schikken tot toffe boeketten.  

Het werkt heel eenvoudig:

Bepaal hoe vaak en wanneer

Je kunt zelf aangeven hoe vaak je de Marktbos wilt laten bezorgen. Dit kan bijvoorbeeld iedere week zijn, iedere twee weken of iedere vier weken… Jij bepaalt. Ook kun je aangeven hoe lang het abonnement mag duren. 

De eerste leverdag wordt ook de dag van de week waarop de rest van de bossen binnen je abonnement worden bezorgd. Dus, kies je voor een maandag, dan komt de hele reeks op maandag. Wijzigen van de dag en pauzeren van het abonnement, bijv. bij vakantie, kan in overleg.

Laat je verrassen

Eenvoudiger kan het niet. Vanaf het eerste bezorgmoment kun je op regelmatige basis je Marktbos verwachten, lekker schikken en ervan genieten. Iedere levering is een verrassing.

Het e•bloomabonnement is heel flexibel en dat is handig. Geen vast formaat, geen vast aantal leveringen, geen vooraf vastgestelde afleverdag. Jij bepaalt wat bij jou past. 

Betalen

Bij het afsluiten van het abonnement kun je verschillende betaalmethoden kiezen. Je kunt gewoon in één keer het abonnement betalen via iDeal of je creditcard. Als je kiest voor automatische incasso, wordt het bedrag afgeschreven in de week van de bezorging. 

Bezorging

De Marktbos bezorgen we 6 dagen in de week. Bij het afsluiten van het abonnement kun je aangeven op welke dag je de bloemen bezorgd wilt hebben. De levering vindt plaats met PostNL. Je ontvangt van iedere zending een track & trace code op het door jou opgegeven e-mailadres. Wij bezorgen ook in België.

Account

Als je een abonnement afsluit is het raadzaam om een account aan te maken. Daarin kun je jouw gegevens beheren en ook wijzigingen aanbrengen in jouw abonnement.  Wil je pauzeren, verplaatsen of een ander adres opgeven, stuur ons dan 3 dagen voor de gewenste uitvoerdatum een mail via contact@e-bloom.nl.

Als je toch liever een pluk- of veldboeket ontvangt, dan kun je dat wijzigen als het lopende abonnement is afgelopen. Opzeggen van het abonnement kan uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de eerstvolgende geplande levering. Een e•bloomabonnement wordt niet automatisch verlengd.

Specificaties

Bloemsoort Mix bloemen
Hoogte ca. 70 cm
Maat XL
Soort boeket Do It Yourself
Kleur Mix kleuren
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

Melkbus Vaas

9,95

Snoeischaar

9,95

Tony's Karamel Zeezout

1,75

Maak een keuze